Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the imagify domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 {"id":1011,"date":"2021-06-11T10:00:00","date_gmt":"2021-06-11T08:00:00","guid":{"rendered":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/?p=1011"},"modified":"2021-06-09T19:11:43","modified_gmt":"2021-06-09T17:11:43","slug":"madplan-til-uge-24","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/2021\/06\/11\/madplan-til-uge-24\/","title":{"rendered":"Madplan til uge 24"},"content":{"rendered":"\n

Indeholder reklamelink for Vangsgaardtreat.<\/a><\/p>\n\n\n\n

Denne uges madplan byder p\u00e5 l\u00e6kre og saftige thaiinspireret kyllingefrikadeller, med tilbeh\u00f8r af en glutenfri pastasalat med den k\u00e6re ramsl\u00f8gspesto, asparges og BBQ mandler,<\/a> – som i \u00f8vrigt kan k\u00f8bes inde hos Vangsgaardtreat.<\/a> De har et k\u00e6mpe udvalg af de l\u00e6kreste snack n\u00f8dder, det sv\u00e6re er bare at v\u00e6lge \ud83d\ude42<\/p>\n\n\n\n

Derudover st\u00e5r menuen ogs\u00e5 p\u00e5 spinatvafler med varmr\u00f8get laks og k\u00e5l, hjemmebagte glutenfri veggi-dogs med hjemme syltet agurkesalat og en cremet bygotte med svampe, k\u00e5l og timian.<\/p>\n\n\n\n

Ugen slutter af med et rigtig herre m\u00e5ltid, nemlig en hjemmelavet pariserb\u00f8f med karamelliseret r\u00f8dl\u00f8g og gr\u00f8nk\u00e5l, som resten af familien ogs\u00e5 sagtens kan spise med p\u00e5 \ud83d\ude42 \u00a0\u00a0<\/p>\n\n\n\n

Af forberedelse til og i denne uge skal der bages glutenfri hotdogsbr\u00f8d og syltes agurker og r\u00f8dl\u00f8g.<\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Jeg g\u00e5r meget op i at reducere vores madspild, s\u00e5 derfor er der rester eller rugbr\u00f8d 2 af ugens dage \ud83d\ude42 <\/p>\n\n\n\n

Alle retter er familie og b\u00f8rnevenlige, og passer til 2 voksne og 2 b\u00f8rn.<\/p>\n\n\n\n

Min indk\u00f8bsliste som f\u00f8lger med, er delt op i forskellige r\u00e5vare grupper, samt en basis liste og en reste-liste.<\/p>\n\n\n\n

Basis listen er de ting som du gerne skulle have derhjemme i skufferne, plus rester fra forrige uge, men tjek den alligevel igennem inden du skal ud at handle.  <\/p>\n\n\n\n

Reste-listen er de rester du sandsynligvis st\u00e5r tilbage med, af r\u00e5vare, n\u00e5r ugen er omme, men de indg\u00e5r i madplanen til ugen efter, s\u00e5 smid det endeligt ikke ud. \u2013 ellers kan du v\u00e6lge at bruge det til frokost, fryse det eller som ekstra supplement til aftensmaden \ud83d\ude42<\/p>\n\n\n\n

Jeg h\u00e5ber virkelig i kan bruge madplanen, hvor jeg har taget h\u00f8jde for b\u00e5de nemt og l\u00e6kkert hverdagsmad som er fyldt med masser af gr\u00f8nt, en varieret madplan, samt en nem og overskueligt \u00e9n for jer i en travl hverdag \ud83d\ude42 \u00a0<\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Mandag:<\/strong> \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Thai<\/a> <\/a>inspireret kyllingefrikadeller<\/a> med pastasalat med ramsl\u00f8gspesto, asparges og BBQ mandler<\/a><\/p>\n\n\n\n

Tirsdag:<\/strong> \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Spinatvafler med k\u00e5l og varmr\u00f8get laks<\/a><\/p>\n\n\n\n

Onsdag:<\/strong> \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Rester fra mandag og tirsdag<\/p>\n\n\n\n

Torsdag: <\/strong>\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Glutenfri veggi-dogs<\/a> med hjemmelavet agurkesalat<\/a><\/p>\n\n\n\n

Fredag:<\/strong>\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Bygotte med svampe, gr\u00f8nk\u00e5l og timian\u00a0 <\/a>\u00a0<\/p>\n\n\n\n

L\u00f8rdag:\u00a0<\/strong>\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Efter\u00e5rspariser med karamelliseret r\u00f8dl\u00f8g og gr\u00f8nk\u00e5l<\/a><\/p>\n\n\n\n

S\u00f8ndag: <\/strong>\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Rester fra torsdag, fredag og l\u00f8rdag.<\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

INDK\u00d8BSSEDDEL:<\/strong><\/h4>\n\n\n\n

K\u00d8D & FISK:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

  • 400 g. hakket kyllingek\u00f8d<\/li>
  • 600 g. hakket oksek\u00f8d<\/li>
  • 200 g. varmr\u00f8get laks<\/li>
  • 10 veggip\u00f8lser<\/li><\/ul>\n\n\n\n

    MEJERI:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

    • 6 \u00e6g<\/li>
    • 4 pasteuriseret \u00e6ggeblommer<\/li>
    • 1 b\u00f8tte laktosefri feta<\/li>
    • 1 b\u00f8tte laktosefri hytteost<\/li>
    • 1 pakke g\u00e6r<\/li>
    • 150 g. parmesan<\/li><\/ul>\n\n\n\n

      GR\u00d8NTSAGER:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

      • 3 l\u00f8g<\/li>
      • 4 r\u00f8dl\u00f8g<\/li>
      • 2 fed hvidl\u00f8g<\/li>
      • 2 guler\u00f8dder<\/li>
      • 1 hjertesalat<\/li>
      • 1 savoyk\u00e5l<\/li>
      • 2 agurker<\/li>
      • 1 bd. gr\u00f8nne asparges<\/li>
      • 1 pose sukker\u00e6rter<\/li>
      • 1 bakke karse<\/li>
      • 1 potte frisk timian<\/li>
      • 1 lille potte persille<\/li>
      • 200 g. svampe<\/li>
      • 100 g. \u00f8stershatte<\/li>
      • 1 pose hakket gr\u00f8nk\u00e5l<\/li><\/ul>\n\n\n\n

        FROST:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

        • 200 g. spinat<\/li><\/ul>\n\n\n\n

          KOLONIAL:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

          • 1 d\u00e5se kokosm\u00e6lk<\/li>
          • 1 glas r\u00f8d karrypasta<\/li>
          • 100 g. t\u00f8rristet mandler med BBQ<\/li>
          • 200 g. perlebyg<\/li>
          • 1 flaske hvidvin<\/li>
          • 1 L. kyllingefond<\/li>
          • 1 lille glas kapers<\/li>
          • 1 lille b\u00f8tte h\u00f8vlet peberrod<\/li>
          • 1 lille glas r\u00f8dbeder<\/li><\/ul>\n\n\n\n

            BASISLAGER:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

            • Salt og friskkv\u00e6rnet peber<\/li>
            • Smagsneutral olie<\/li>
            • Olivenolie<\/li>
            • Kokosolie<\/li>
            • 5 dl. GF. Havregryn, eller almindelig<\/li>
            • Ramsl\u00f8gspesto<\/li>
            • Syltet r\u00f8dl\u00f8g<\/li>
            • \u00bd glas solt\u00f8rret tomater (rest fra sidste uge)<\/li>
            • Husk, den gule<\/li>
            • Dadelsirup, eller ahorn sirup<\/li>
            • Havremel<\/li>
            • Fuldkornsrismel<\/li>
            • Rismel<\/li>
            • Maizena<\/li>
            • Kartoffelmel<\/li>
            • Ketchup<\/li>
            • Mayonnaise eller salatmayonnaise<\/li>
            • Remoulade<\/li>
            • Sennep<\/li>
            • Ristet l\u00f8g<\/li>
            • Sukker<\/li>
            • Lys lagereddike<\/li>
            • M\u00f8rk balsamico<\/li>
            • Laurb\u00e6rblade<\/li>
            • Peberkorn<\/li>
            • Laktosefri sm\u00f8r, eller vegansk sm\u00f8rbar<\/li>
            • 4 skiver franskbr\u00f8d<\/li>
            • \u00bd pose majspasta<\/li><\/ul>\n\n\n\n

              RESTER:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

              • \u00bd b\u00f8tte laktosefri feta (spis den evt. tirsdag til spinatvaflerne)<\/li>
              • 25 g. g\u00e6r (bag evt. dobbeltportion af de glutenfri hotdogsbr\u00f8d, s\u00e5 i har til fryseren)<\/li>
              • \u00bd hjertesalat (brug den evt. til en frokostsalat)<\/li>
              • \u00be savoyk\u00e5l (brug den evt. til en frokostsalat, ellers gem den i k\u00f8leskabet)<\/li>
              • \u00bd agurk (brug den evt. i madpakkerne)<\/li>
              • \u00bd pose sukker\u00e6rter (brug den evt. i madpakkerne)<\/li>
              • \u00bd pose hakket gr\u00f8nk\u00e5l (brug den evt. til en frokostsalat)<\/li>
              • \u00bd d\u00e5se kokosm\u00e6lk (gem den i en b\u00f8tte i fryseren)<\/li>
              • R\u00f8d karry pasta<\/li>
              • \u00be flaske hvidvin (drik den evt. en af de varme sommeraftener) \ud83d\ude42 <\/li>
              • \u00bd glas r\u00f8dbeder<\/li><\/ul>\n\n\n\n
                \"\"<\/figure>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

                Indeholder reklamelink for Vangsgaardtreat. Denne uges madplan byder p\u00e5 l\u00e6kre og saftige thaiinspireret kyllingefrikadeller, med tilbeh\u00f8r af en glutenfri pastasalat med den k\u00e6re ramsl\u00f8gspesto, asparges og BBQ mandler, – som i \u00f8vrigt kan k\u00f8bes inde hos Vangsgaardtreat. De har et k\u00e6mpe udvalg af de l\u00e6kreste snack n\u00f8dder, det sv\u00e6re er bare at v\u00e6lge \ud83d\ude42 Derudover st\u00e5r menuen ogs\u00e5 p\u00e5 spinatvafler med varmr\u00f8get laks og k\u00e5l, hjemmebagte glutenfri veggi-dogs med hjemme syltet agurkesalat og en cremet bygotte med svampe, k\u00e5l og timian. Ugen slutter af med et rigtig herre m\u00e5ltid, nemlig en hjemmelavet pariserb\u00f8f med karamelliseret r\u00f8dl\u00f8g og gr\u00f8nk\u00e5l, som resten af familien ogs\u00e5 sagtens kan spise med p\u00e5 \ud83d\ude42 \u00a0\u00a0 Af forberedelse til og i denne uge skal der bages glutenfri hotdogsbr\u00f8d og syltes agurker og r\u00f8dl\u00f8g. Jeg g\u00e5r meget op i at reducere vores madspild, s\u00e5 derfor er der rester eller rugbr\u00f8d 2 af ugens dage \ud83d\ude42 Alle retter er familie og b\u00f8rnevenlige, og passer til 2 voksne og 2 b\u00f8rn. Min indk\u00f8bsliste som f\u00f8lger med, er delt op i forskellige r\u00e5vare grupper, samt en basis liste og en reste-liste. Basis listen er de ting som du gerne skulle have derhjemme i skufferne, plus rester fra forrige uge, men tjek den alligevel igennem inden du skal ud at handle.   Reste-listen er de rester du sandsynligvis st\u00e5r tilbage med, af r\u00e5vare, n\u00e5r ugen er omme, men de indg\u00e5r i madplanen til ugen efter, s\u00e5 smid det endeligt ikke ud. \u2013 ellers kan du v\u00e6lge at bruge det til frokost, fryse det eller som ekstra supplement til aftensmaden \ud83d\ude42 Jeg h\u00e5ber virkelig i kan bruge madplanen, hvor jeg har taget h\u00f8jde for b\u00e5de nemt og l\u00e6kkert hverdagsmad som er fyldt med masser af gr\u00f8nt, en varieret madplan, samt en nem og overskueligt \u00e9n for jer i en travl hverdag \ud83d\ude42 \u00a0 Mandag: \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Thai inspireret kyllingefrikadeller med pastasalat med ramsl\u00f8gspesto, asparges og BBQ mandler Tirsdag: \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Spinatvafler med k\u00e5l og varmr\u00f8get laks Onsdag: \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Rester fra mandag og tirsdag Torsdag: \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Glutenfri veggi-dogs med hjemmelavet agurkesalat Fredag:\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Bygotte med svampe, gr\u00f8nk\u00e5l og timian\u00a0 \u00a0 L\u00f8rdag:\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Efter\u00e5rspariser med karamelliseret r\u00f8dl\u00f8g og gr\u00f8nk\u00e5l S\u00f8ndag: \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Rester fra torsdag, fredag og l\u00f8rdag. INDK\u00d8BSSEDDEL: K\u00d8D & FISK: 400 g. hakket kyllingek\u00f8d 600 g. hakket oksek\u00f8d 200 g. varmr\u00f8get laks 10 veggip\u00f8lser MEJERI: 6 \u00e6g 4 pasteuriseret \u00e6ggeblommer 1 b\u00f8tte laktosefri feta 1 b\u00f8tte laktosefri hytteost 1 pakke g\u00e6r 150 g. parmesan GR\u00d8NTSAGER: 3 l\u00f8g 4 r\u00f8dl\u00f8g 2 fed hvidl\u00f8g 2 guler\u00f8dder 1 hjertesalat 1 savoyk\u00e5l 2 agurker 1 bd. gr\u00f8nne asparges 1 pose sukker\u00e6rter 1 bakke karse 1 potte frisk timian 1 lille potte persille 200 g. svampe 100 g. \u00f8stershatte 1 pose hakket gr\u00f8nk\u00e5l FROST: 200 g. spinat KOLONIAL: 1 d\u00e5se kokosm\u00e6lk 1 glas r\u00f8d karrypasta 100 g. t\u00f8rristet mandler med BBQ 200 g. perlebyg 1 flaske hvidvin 1 L. kyllingefond 1 lille glas kapers 1 lille b\u00f8tte h\u00f8vlet peberrod 1 lille glas r\u00f8dbeder BASISLAGER: Salt og friskkv\u00e6rnet peber Smagsneutral olie Olivenolie Kokosolie 5 dl. GF. Havregryn, eller almindelig Ramsl\u00f8gspesto Syltet r\u00f8dl\u00f8g \u00bd glas solt\u00f8rret tomater (rest fra sidste uge) Husk, den gule Dadelsirup, eller ahorn sirup Havremel Fuldkornsrismel Rismel Maizena Kartoffelmel Ketchup Mayonnaise eller salatmayonnaise Remoulade Sennep Ristet l\u00f8g Sukker Lys lagereddike M\u00f8rk balsamico Laurb\u00e6rblade Peberkorn Laktosefri sm\u00f8r, eller vegansk sm\u00f8rbar 4 skiver franskbr\u00f8d \u00bd pose majspasta RESTER: \u00bd b\u00f8tte laktosefri feta (spis den evt. tirsdag til spinatvaflerne) 25 g. g\u00e6r (bag evt. dobbeltportion af de glutenfri hotdogsbr\u00f8d, s\u00e5 i har til fryseren) \u00bd hjertesalat (brug den evt. til en frokostsalat) \u00be savoyk\u00e5l (brug den evt. til en frokostsalat, ellers gem den i k\u00f8leskabet) \u00bd agurk (brug den evt. i madpakkerne) \u00bd pose sukker\u00e6rter (brug den evt. i madpakkerne) \u00bd pose hakket gr\u00f8nk\u00e5l (brug den evt. til en frokostsalat) \u00bd d\u00e5se kokosm\u00e6lk (gem den i en b\u00f8tte i fryseren) R\u00f8d karry pasta \u00be flaske hvidvin (drik den evt. en af de varme sommeraftener) \ud83d\ude42 \u00bd glas r\u00f8dbeder<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":1012,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_oct_exclude_from_cache":false,"_monsterinsights_skip_tracking":false,"_monsterinsights_sitenote_active":false,"_monsterinsights_sitenote_note":"","_monsterinsights_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[410],"tags":[66,189,456,455,396,165,393,454,304,199,216,399],"class_list":["post-1011","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-madplaner","tag-aftensmad","tag-bygotto","tag-efteraarspariser","tag-glutenfri-hotdogs","tag-inspiration-til-aftensmad","tag-kyllingefrikadeller","tag-madplan","tag-madplan-uge-24","tag-pariserboef","tag-spinatvafler","tag-vegetar","tag-veggidog"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1011","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1011"}],"version-history":[{"count":2,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1011\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1017,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1011\/revisions\/1017"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media\/1012"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1011"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1011"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1011"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}