Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the imagify
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893
{"id":380,"date":"2020-04-08T08:57:34","date_gmt":"2020-04-08T06:57:34","guid":{"rendered":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/?p=380"},"modified":"2020-04-08T08:57:39","modified_gmt":"2020-04-08T06:57:39","slug":"hvidloegssnurrer-med-persille-og-manitoba-mel","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/2020\/04\/08\/hvidloegssnurrer-med-persille-og-manitoba-mel\/","title":{"rendered":"Hvidl\u00f8gssnurrer med persille og manitoba mel"},"content":{"rendered":"\n
De l\u00e6kreste snurrer med hvidl\u00f8gssm\u00f8r og persille. Disse br\u00f8d er i min verden helt perfekte hvidl\u00f8gsbr\u00f8d. – en spr\u00f8d skorpe, bl\u00f8de og snasket indeni og med masser af smag. De passer perfekt som tilbeh\u00f8r til en grillaften, en l\u00e6kker fisk, et stykke k\u00f8d eller til tapas. Mulighederne er mange \ud83d\ude42 <\/p>\n<\/div><\/div>\n\n\n\n
Du kan selv justere m\u00e6ngden af hvidl\u00f8g, hvis du ikke er til s\u00e5 meget hvidl\u00f8g eller bare elsker hvidl\u00f8g. Disse er lavet med en medium smag af hvidl\u00f8g, som jeg synes er perfekt. <\/p>\n\n\n\n
Opskriften giver 6 snurrer.<\/p>\n\n\n\n
Manitoba er sigtet hvedemel med en kraftig bageevne, pga. det h\u00f8je glutenindhold. Det medvirker til en spr\u00f8d skorpe og et mere luftigt bagv\u00e6rk, da din dej bliver mere smidig og elastik pga. det h\u00f8je glutenindhold. <\/p>\n\n\n\n
Manitoba mel egner sig ogs\u00e5 godt til pizza, hvor man \u00f8nsker den spr\u00f8de skorpe. <\/p>\n\n\n\n
Man kan sagtens blande manitoba mel med andre melsorter, eller bage med det rent, som jeg g\u00f8r her i min opskrift. <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
De l\u00e6kreste snurrer med hvidl\u00f8gssm\u00f8r og persille. Disse br\u00f8d er i min verden helt perfekte hvidl\u00f8gsbr\u00f8d. – en spr\u00f8d skorpe, bl\u00f8de og snasket indeni og med masser af smag. De passer perfekt som tilbeh\u00f8r til en grillaften, en l\u00e6kker fisk, et stykke k\u00f8d eller til tapas. Mulighederne er mange \ud83d\ude42 Du kan selv justere m\u00e6ngden af hvidl\u00f8g, hvis du ikke er til s\u00e5 meget hvidl\u00f8g eller bare elsker hvidl\u00f8g. Disse er lavet med en medium smag af hvidl\u00f8g, som jeg synes er perfekt. Det skal du bruge: Opskriften giver 6 snurrer. 2,5 dl. vand (35-37 grader, brug gerne et termometer) 12 g. g\u00e6r 400 g. Manitoba mel 1 tsk. salt (7 gram) 1\/2 spsk. smagsneutral olie 100 g. laktosefri, \u00f8kologisk kv\u00e6rnet sm\u00f8r 1 lille h\u00e5ndfuld persille 2 fed hvidl\u00f8g Flagesalt 1 k\u00f8kkenmaskine 1 minihakker 1 springform S\u00e5dan g\u00f8r du: Tag sm\u00f8rret ud fra k\u00f8l og lad det temperere p\u00e5 k\u00f8kkenbordet imens du laver dejen. G\u00e6ren r\u00f8res ud i vandet. Tils\u00e6t det halve af melet og lad det r\u00f8re i 5 minutter p\u00e5 middelhastighed. Tils\u00e6t det sidste mel samt salt og lad det k\u00f8re p\u00e5 k\u00f8kkenmaskinen i 5 minutter ved middelhastighed. Skru en tak op for hastigheden og lad dejen \u00e6lte i yderligere 5 minutter. N\u00e5r dejen er \u00e6ltet f\u00e6rdig tages den op af sk\u00e5len og foldes ind under sig selv, s\u00e5 overfladen bliver strammet op. Kom dejen tilbage i sk\u00e5len med den stramme og glatte side opad og fordel olien p\u00e5 hele dejen. Kom husholdningfilm p\u00e5 sk\u00e5len, s\u00e5 den er helt t\u00e6t og kom derefter et kl\u00e6de over. Stil dejen til h\u00e6vning et lunt sted (evt. i vindueskarmen) i 1 time. N\u00e5r dejen har h\u00e6vet i 30 minutter, begynder du p\u00e5 hvidl\u00f8gssm\u00f8rret. Sk\u00e6r sm\u00f8rret i sm\u00e5 tern og kom det i en minihakker med hvidl\u00f8g og persille. R\u00f8r det indtil det har en glat konsistens. Bekl\u00e6d din springform med bagepapir. N\u00e5r dejen er f\u00e6rdig med at h\u00e6ve, tages den ud p\u00e5 k\u00f8kkenbordet og rulles ud til en rektangel. Fordel hvidl\u00f8gssm\u00f8rret p\u00e5 hele dejen og fold den sammen 1 gang, s\u00e5 du nu har en kvardrat, cirka \ud83d\ude42 Sk\u00e6r 6 strimler af dejen, sno dem og kom dem i springformen. Lad dem efterh\u00e6ve i 30 minutter, med et fugtigt kl\u00e6de over. T\u00e6nd ovnen p\u00e5 230 grader, s\u00e5 den kan varme op imens dine snurrer efterh\u00e6ver. Bag dine snurrer i 12-14 minutter. (hold \u00f8je med dem, da vores ovne ikke bages ens) Servere dem, n\u00e5r de er k\u00f8let lidt af. TIP: Manitoba er sigtet hvedemel med en kraftig bageevne, pga. det h\u00f8je glutenindhold. Det medvirker til en spr\u00f8d skorpe og et mere luftigt bagv\u00e6rk, da din dej bliver mere smidig og elastik pga. det h\u00f8je glutenindhold. Manitoba mel egner sig ogs\u00e5 godt til pizza, hvor man \u00f8nsker den spr\u00f8de skorpe. Man kan sagtens blande manitoba mel med andre melsorter, eller bage med det rent, som jeg g\u00f8r her i min opskrift.<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":382,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_oct_exclude_from_cache":false,"_monsterinsights_skip_tracking":false,"_monsterinsights_sitenote_active":false,"_monsterinsights_sitenote_note":"","_monsterinsights_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[8,11],"tags":[66,76,171,168,170,169,24],"class_list":["post-380","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-broed","category-tilbehoer","tag-aftensmad","tag-broed","tag-grill","tag-hvidloegsbroed","tag-manitoba","tag-snurrer","tag-tilbehoer"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/380","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=380"}],"version-history":[{"count":2,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/380\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":383,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/380\/revisions\/383"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media\/382"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=380"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=380"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=380"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}