Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the imagify domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/b/a/3/dorthethisgaard.dk/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1893 {"id":970,"date":"2021-05-28T10:00:00","date_gmt":"2021-05-28T08:00:00","guid":{"rendered":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/?p=970"},"modified":"2021-05-27T12:42:41","modified_gmt":"2021-05-27T10:42:41","slug":"madplan-til-uge-22","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/2021\/05\/28\/madplan-til-uge-22\/","title":{"rendered":"Madplan til uge 22"},"content":{"rendered":"\n

Indeholder reklamelink for Vangsgaardtreat.<\/a><\/p>\n\n\n\n

S\u00e5 er der endnu en madplanen klar til jer, som byder p\u00e5 en del velkendte familie retter. – det er nok lidt b\u00f8rnenes favorit uge vi g\u00e5r ind i \ud83d\ude42<\/p>\n\n\n\n

Der er en helt fantastisk spaghetti bolognese p\u00e5, alts\u00e5 s\u00e5dan en rigtig italiensk autentisk \u00e9n af slagsen. Den smager fuldst\u00e6ndig himmelsk, og er en k\u00e6mpe favorit herhjemme.<\/p>\n\n\n\n

Ugen byder ogs\u00e5 p\u00e5 en frisk og l\u00e6kker salat nicoise, hvor de mindste sagtens kan spise med. Et lille fif kan v\u00e6re at dele alle r\u00e5varerne op hver for sig, til b\u00f8rnene, hvis de ikke er s\u00e5 vilde med at det hele er blandet sammen. Derudover st\u00e5r menuen ogs\u00e5 p\u00e5 en sundere udgave af svensk p\u00f8lseret. \u2013 \u00e9n med gr\u00f8ntsager og timian i en cremet tomatsauce lavet med m\u00e6lk. Den bliver st\u00e6rkt efterfulgt af de spr\u00f8deste og saftigste glutenfri nuggets med en cremet pasta, samt en vidunderlig risotto med ramsl\u00f8g, asparges, \u00e6rter og masser af parmesan. Risottoen giver ogs\u00e5 anledning til at komme ud i naturen, og plukke ramsl\u00f8g. \u2013 og hvis i kommer hjem med en hel fyldt indk\u00f8bspose, s\u00e5 pr\u00f8v evt. at lave lidt ramsl\u00f8gspesto<\/a> og ramsl\u00f8gssalt<\/a> ogs\u00e5. Det har min st\u00f8rste anbefaling herfra i hvert fald \ud83d\ude42<\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Jeg g\u00e5r meget op i at reducere vores madspild, s\u00e5 derfor er der rester eller rugbr\u00f8d 2 af ugens dage \ud83d\ude42<\/p>\n\n\n\n

Alle retter er familie og b\u00f8rnevenlige, og passer til 2 voksne og 2 b\u00f8rn.<\/p>\n\n\n\n

Min indk\u00f8bsliste som f\u00f8lger med, er delt op i forskellige r\u00e5vare grupper, samt en basis liste og en reste-liste.<\/p>\n\n\n\n

Basis listen er de ting som du gerne skulle have derhjemme i skufferne, plus rester fra forrige uge, men tjek den alligevel igennem inden du skal ud at handle.  <\/p>\n\n\n\n

Reste-listen er de rester du sandsynligvis st\u00e5r tilbage med, af r\u00e5vare, n\u00e5r ugen er omme, men de indg\u00e5r i madplanen til ugen efter, s\u00e5 smid det endeligt ikke ud. \u2013 ellers kan du v\u00e6lge at bruge det til frokost, fryse det eller som ekstra supplement til aftensmaden \ud83d\ude42<\/p>\n\n\n\n

Jeg h\u00e5ber virkelig i kan bruge madplanen, hvor jeg har taget h\u00f8jde for b\u00e5de nemt og l\u00e6kkert hverdagsmad som er fyldt med masser af gr\u00f8nt, en varieret madplan, samt en nem og overskueligt \u00e9n for jer i en travl hverdag \ud83d\ude42\u00a0<\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Mandag:<\/strong> \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Italiensk spaghetti bolognese<\/a><\/p>\n\n\n\n

Tirsdag:<\/strong> \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Sala<\/a>t<\/a> nicoise med wasabi vinaigrette.<\/a> (Lav en dobbelt portion)<\/p>\n\n\n\n

Onsdag: <\/strong>\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Rester fra mandag og tirsdag<\/p>\n\n\n\n

Torsdag:<\/strong> \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Svensk p\u00f8lseret med gr\u00f8ntsager og timian<\/a><\/p>\n\n\n\n

Fredag:\u00a0\u00a0<\/strong>\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Glutenfri nuggets med cornflakes<\/a> og cremet pasta med solt\u00f8rret tomat, parmesan og timian<\/a> samt gnavegr\u00f8nt af guler\u00f8dder og agurk. (Lav dobbeltportion af den cremet pasta ret) \u00a0<\/p>\n\n\n\n

L\u00f8rdag:\u00a0<\/strong>\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 R<\/a>isotto med ramsl\u00f8g, asparges, \u00e6rter og parmesan\u00a0<\/a><\/p>\n\n\n\n

S\u00f8ndag: \u00a0<\/strong>\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Rester fra fredag og l\u00f8rdag.<\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

INDK\u00d8BSSEDDEL:<\/strong><\/h4>\n\n\n\n

K\u00d8D & FISK:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

  • 450 g. hakket oksek\u00f8d<\/li>
  • 450 g. kyllingebrystfilet<\/li>
  • 100 g. bacon i skiver<\/li>
  • 2 d\u00e5ser tun i vand<\/li>
  • 400 g. laktosefri p\u00f8lser, f.eks. fra Hanegal<\/li><\/ul>\n\n\n\n

    MEJERI:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

    • 8 \u00e6g<\/li>
    • 1 L. laktosefri m\u00e6lk<\/li>
    • 1 laktosefri naturel fl\u00f8deost<\/li>
    • 2 laktosefri fl\u00f8de (500 ml.)<\/li>
    • 1 vegansk sm\u00f8rbar<\/li>
    • 1 parmesan<\/li><\/ul>\n\n\n\n

      GR\u00d8NTSAGER:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

      • 5 l\u00f8g<\/li>
      • 7 fed hvidl\u00f8g<\/li>
      • 6 guler\u00f8dder<\/li>
      • 1 agurk<\/li>
      • 1 bladselleri<\/li>
      • 1,5 kg. kartofler<\/li>
      • 1 bd. for\u00e5rsl\u00f8g<\/li>
      • Babyspinat<\/li>
      • 1 potte frisk timian<\/li>
      • 3 bakke cherrytomater<\/li>
      • 2 r\u00f8d snack peber<\/li>
      • 15 asparges (1 pakke)<\/li>
      • 12 blade ramsl\u00f8g<\/li><\/ul>\n\n\n\n

        FROST:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

        • 1 pose gr\u00f8nne b\u00f8nner<\/li>
        • 1 pose \u00e6rter<\/li><\/ul>\n\n\n\n

          KOLONIAL:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

          • 1 stor d\u00e5se tomatpur\u00e9 (svarende til 4 spsk.)<\/li>
          • 1 flaske purerede tomater, evt. fra Urtekram<\/li>
          • 1 flaske hvidvin<\/li>
          • 690 g. Arborio risotto ris<\/li>
          • 1 pakke cornflakes uden sukker<\/li>
          • 1 glas kalamata oliven, uden sten<\/li>
          • Wasabipasta<\/li>
          • T\u00f8rret mango<\/li>
          • 50 g. solsikkekerner<\/li>
          • 100 g. pinjekerner<\/li>
          • 200 g. glutenfri pasta skruer eller penne<\/li>
          • 400 g. fuldkorns spaghetti<\/li><\/ul>\n\n\n\n

            BASISLAGER:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

            • 3 dl. oksefond<\/li>
            • 5 spsk. flydende h\u00f8nseboullion<\/li>
            • 4 laurb\u00e6rblade<\/li>
            • 1 tsk. oregano<\/li>
            • 3 tsk. s\u00f8d paprika<\/li>
            • 1 tsk. karry<\/li>
            • 30 g. majsmel<\/li>
            • Salt & Peber<\/li>
            • Olivenolie<\/li>
            • Rapsolie<\/li>
            • \u00c6bleeddike<\/li>
            • Dijionsennep<\/li>
            • Parmesan (rest fra sidste uge)<\/li>
            • Fl\u00f8de (fra sidste uge)<\/li>
            • \u00bd pose GF. Majspasta skruer (rest fra sidste uge)<\/li>
            • \u00bd glas solt\u00f8rret tomater (rest fra sidste uge)<\/li><\/ul>\n\n\n\n

              RESTER:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

              • \u00bd potte estragon (fra sidste uge)<\/li>
              • 150 g. hakket gr\u00f8nk\u00e5l (det kan sagtens holde sig i et par uger i k\u00f8leskabet)<\/li>
              • \u00bd b\u00f8tte laktosefri feta (reste fra sidste uge, spis dem evt. sammen med salad niciose tirsdag)<\/li>
              • 4 dl. m\u00e6lk (brug det evt. til morgenmad)<\/li>
              • \u00bd pakke laktosefri naturel fl\u00f8deost (Brug det evt. til madpakkerne, ellers kan du fryse det ned)<\/li>
              • Vegansk sm\u00f8rbar (brug det evt. i madpakkerne)<\/li>
              • \u00bd pose guler\u00f8dder (brug det evt. i madpakkerne som gnavegr\u00f8nt)<\/li>
              • 200 g. kartofler (gem dem i k\u00f8leskabet)<\/li>
              • \u00bd bd. For\u00e5rsl\u00f8g (brug det evt. i madpakkerne til en frokostsalat)<\/li>
              • 40 g. gr\u00f8nne b\u00f8nner (gem dem i fryseren)<\/li>
              • \u00bd pose \u00e6rter (gem dem i fryseren, eller brug dem evt. i madpakkerne)<\/li>
              • Purerede tomater<\/li>
              • Hvidvin (drik evt. resten imens du laver mad J , eller gem den p\u00e5 k\u00f8l)<\/li>
              • Risotto ris<\/li>
              • Cornflakes (spis dem evt. til morgenmad, eller gem dem til en ny omgang nuggets)<\/li>
              • Pasta<\/li><\/ul>\n\n\n\n
                \"\"<\/figure>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

                Indeholder reklamelink for Vangsgaardtreat. S\u00e5 er der endnu en madplanen klar til jer, som byder p\u00e5 en del velkendte familie retter. – det er nok lidt b\u00f8rnenes favorit uge vi g\u00e5r ind i \ud83d\ude42 Der er en helt fantastisk spaghetti bolognese p\u00e5, alts\u00e5 s\u00e5dan en rigtig italiensk autentisk \u00e9n af slagsen. Den smager fuldst\u00e6ndig himmelsk, og er en k\u00e6mpe favorit herhjemme. Ugen byder ogs\u00e5 p\u00e5 en frisk og l\u00e6kker salat nicoise, hvor de mindste sagtens kan spise med. Et lille fif kan v\u00e6re at dele alle r\u00e5varerne op hver for sig, til b\u00f8rnene, hvis de ikke er s\u00e5 vilde med at det hele er blandet sammen. Derudover st\u00e5r menuen ogs\u00e5 p\u00e5 en sundere udgave af svensk p\u00f8lseret. \u2013 \u00e9n med gr\u00f8ntsager og timian i en cremet tomatsauce lavet med m\u00e6lk. Den bliver st\u00e6rkt efterfulgt af de spr\u00f8deste og saftigste glutenfri nuggets med en cremet pasta, samt en vidunderlig risotto med ramsl\u00f8g, asparges, \u00e6rter og masser af parmesan. Risottoen giver ogs\u00e5 anledning til at komme ud i naturen, og plukke ramsl\u00f8g. \u2013 og hvis i kommer hjem med en hel fyldt indk\u00f8bspose, s\u00e5 pr\u00f8v evt. at lave lidt ramsl\u00f8gspesto og ramsl\u00f8gssalt ogs\u00e5. Det har min st\u00f8rste anbefaling herfra i hvert fald \ud83d\ude42 Jeg g\u00e5r meget op i at reducere vores madspild, s\u00e5 derfor er der rester eller rugbr\u00f8d 2 af ugens dage \ud83d\ude42 Alle retter er familie og b\u00f8rnevenlige, og passer til 2 voksne og 2 b\u00f8rn. Min indk\u00f8bsliste som f\u00f8lger med, er delt op i forskellige r\u00e5vare grupper, samt en basis liste og en reste-liste. Basis listen er de ting som du gerne skulle have derhjemme i skufferne, plus rester fra forrige uge, men tjek den alligevel igennem inden du skal ud at handle.   Reste-listen er de rester du sandsynligvis st\u00e5r tilbage med, af r\u00e5vare, n\u00e5r ugen er omme, men de indg\u00e5r i madplanen til ugen efter, s\u00e5 smid det endeligt ikke ud. \u2013 ellers kan du v\u00e6lge at bruge det til frokost, fryse det eller som ekstra supplement til aftensmaden \ud83d\ude42 Jeg h\u00e5ber virkelig i kan bruge madplanen, hvor jeg har taget h\u00f8jde for b\u00e5de nemt og l\u00e6kkert hverdagsmad som er fyldt med masser af gr\u00f8nt, en varieret madplan, samt en nem og overskueligt \u00e9n for jer i en travl hverdag \ud83d\ude42\u00a0 Mandag: \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Italiensk spaghetti bolognese Tirsdag: \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Salat nicoise med wasabi vinaigrette. (Lav en dobbelt portion) Onsdag: \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Rester fra mandag og tirsdag Torsdag: \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Svensk p\u00f8lseret med gr\u00f8ntsager og timian Fredag:\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Glutenfri nuggets med cornflakes og cremet pasta med solt\u00f8rret tomat, parmesan og timian samt gnavegr\u00f8nt af guler\u00f8dder og agurk. (Lav dobbeltportion af den cremet pasta ret) \u00a0 L\u00f8rdag:\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Risotto med ramsl\u00f8g, asparges, \u00e6rter og parmesan\u00a0 S\u00f8ndag: \u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0\u00a0 Rester fra fredag og l\u00f8rdag. INDK\u00d8BSSEDDEL: K\u00d8D & FISK: 450 g. hakket oksek\u00f8d 450 g. kyllingebrystfilet 100 g. bacon i skiver 2 d\u00e5ser tun i vand 400 g. laktosefri p\u00f8lser, f.eks. fra Hanegal MEJERI: 8 \u00e6g 1 L. laktosefri m\u00e6lk 1 laktosefri naturel fl\u00f8deost 2 laktosefri fl\u00f8de (500 ml.) 1 vegansk sm\u00f8rbar 1 parmesan GR\u00d8NTSAGER: 5 l\u00f8g 7 fed hvidl\u00f8g 6 guler\u00f8dder 1 agurk 1 bladselleri 1,5 kg. kartofler 1 bd. for\u00e5rsl\u00f8g Babyspinat 1 potte frisk timian 3 bakke cherrytomater 2 r\u00f8d snack peber 15 asparges (1 pakke) 12 blade ramsl\u00f8g FROST: 1 pose gr\u00f8nne b\u00f8nner 1 pose \u00e6rter KOLONIAL: 1 stor d\u00e5se tomatpur\u00e9 (svarende til 4 spsk.) 1 flaske purerede tomater, evt. fra Urtekram 1 flaske hvidvin 690 g. Arborio risotto ris 1 pakke cornflakes uden sukker 1 glas kalamata oliven, uden sten Wasabipasta T\u00f8rret mango 50 g. solsikkekerner 100 g. pinjekerner 200 g. glutenfri pasta skruer eller penne 400 g. fuldkorns spaghetti BASISLAGER: 3 dl. oksefond 5 spsk. flydende h\u00f8nseboullion 4 laurb\u00e6rblade 1 tsk. oregano 3 tsk. s\u00f8d paprika 1 tsk. karry 30 g. majsmel Salt & Peber Olivenolie Rapsolie \u00c6bleeddike Dijionsennep Parmesan (rest fra sidste uge) Fl\u00f8de (fra sidste uge) \u00bd pose GF. Majspasta skruer (rest fra sidste uge) \u00bd glas solt\u00f8rret tomater (rest fra sidste uge) RESTER: \u00bd potte estragon (fra sidste uge) 150 g. hakket gr\u00f8nk\u00e5l (det kan sagtens holde sig i et par uger i k\u00f8leskabet) \u00bd b\u00f8tte laktosefri feta (reste fra sidste uge, spis dem evt. sammen med salad niciose tirsdag) 4 dl. m\u00e6lk (brug det evt. til morgenmad) \u00bd pakke laktosefri naturel fl\u00f8deost (Brug det evt. til madpakkerne, ellers kan du fryse det ned) Vegansk sm\u00f8rbar (brug det evt. i madpakkerne) \u00bd pose guler\u00f8dder (brug det evt. i madpakkerne som gnavegr\u00f8nt) 200 g. kartofler (gem dem i k\u00f8leskabet) \u00bd bd. For\u00e5rsl\u00f8g (brug det evt. i madpakkerne til en frokostsalat) 40 g. gr\u00f8nne b\u00f8nner (gem dem i fryseren) \u00bd pose \u00e6rter (gem dem i fryseren, eller brug dem evt. i madpakkerne) Purerede tomater Hvidvin (drik evt. resten imens du laver mad J , eller gem den p\u00e5 k\u00f8l) Risotto ris Cornflakes (spis dem evt. til morgenmad, eller gem dem til en ny omgang nuggets) Pasta<\/p>\n","protected":false},"author":1,"featured_media":971,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"_oct_exclude_from_cache":false,"_monsterinsights_skip_tracking":false,"_monsterinsights_sitenote_active":false,"_monsterinsights_sitenote_note":"","_monsterinsights_sitenote_category":0,"footnotes":""},"categories":[410],"tags":[66,443,444,126,442,441,411,445,389,103,190,224,232,431,237],"class_list":["post-970","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-madplaner","tag-aftensmad","tag-boernevenligt-mad","tag-familie-retter","tag-glutenfri","tag-hverdgsmad","tag-madplan-uge-22","tag-madplaner","tag-nemt-mad","tag-nuggets","tag-pasta","tag-risotto","tag-salater","tag-sundt-mad","tag-svensk-poelseret","tag-vangsgaardtreat"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/970","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/1"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=970"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/970\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":972,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/970\/revisions\/972"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media\/971"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=970"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=970"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.dorthethisgaard.dk\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=970"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}