Tunsalat med cornichoner og dild
14. marts 2020
Denne tunsalat smager virkelig dejligt – og især med de finthakket cornichoner i. Du kan sagtens undlade dem, hvis du ikke bryder dig om smagen, men giv den lige et forsøg først 🙂
Lav en lækker rugbrøds sandwich med tunsalaten, spis den til en salat eller bare som den er 🙂
Tunsalat kan virkelig varieres i det uendelige, men denne er min favorit. Top den gerne med friske krydderurter og syltet rødløg.
Det skal du bruge:
- 1 dåse tun i vand (102 g. drænet vægt)
- 1/4 rød snack peber
- 1/2 rødløg
- 8 cornichoner
- 1/2 bundt dild, den i potte
- 2 spsk. hjemmerørt mayonnaise
- 1 spsk. laktosefri cremefraiche
- 1/2 tsk. salt
- 1 spsk. citronsaft
- Friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Fint hak løg, peberfrugt, cornichoner og dild.
- Dræn tunen og kom den i en skål.
- Kom de fint hakket grøntsager ned til tunen og bland det godt sammen.
- Tilsæt mayonnaise, cremefraiche, salt, citronsaft og friskkværnet peber og bland det godt sammen.
TIP:
Hvis du gerne vil lave en større portion, så dræn tunen natten over i køleskabet. På denne måde undgår du væske i din tunsalat. Kom tunen i en si og stil sien i en skål, så vandet kan løbe fra. Kom bee wraps over tunen, eller film.
En kommentar
Pingback: