Frokost

Hjemmelavet karrysalat til sild – glutenfri

Hjemmelavet karrysalat – eller æggesalat, til silden – med løgringe og frisk dild ovenpå. Det er helt klart en af mine yndlings jule rugbrødsmadder. Karrysalaten er både nem og hurtig at lave, – består af æg, æble, cornichoner og løg, vendt sammen i en cremet dressing smag til med karry.  

En færdiglavet karrysalat indeholder små pasta suppehorn, og det kan du også sagtens vælge at komme heri. De fås i hvert fald glutenfri.

Opskriften kommer her, og passer som tilbehør til sild til 4 personer.

DET SKAL DU BRUGE:

  • 3 kogte æg
  • ½ æble
  • ½ løg
  • 6-8 cornichoner
  • 3 spsk. laktosefri cremefraiche
  • 3 spsk. mayonnaise
  • ½ tsk. sennep
  • 1 tsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. karry
  • ½ tsk. gurkemeje
  • Salt og frisk kværnet peber

SÅDAN GØR DU:

  1. Hak æg, æble, løg og cornichoner i små tern, og bland det sammen i en skål.
  2. Kom de resterende ingredienser ved, og rør det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.

TIP:

Lad gerne karrysalaten stå og trække på køl i 30 minutter, så trækker karrysmagen mere igennem.

Det kan holde sig på køl i 2 dage.

Jeg kan virkelig også anbefale disse glutenfri fiskefileter – det er et MUST hos os når julefrokosterne melder sig i november og december. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *