Cremet citronpasta med pinjekerner
7. april 2022
Reklame for Vangsgaardtreat
Cremet citron pasta er et virkelig lækkert tilbehør til f.eks. fisk og kylling. Det smager bare så skønt og friskt, og er super nemt at lave. Pastaen får sin cremethed fra den lækre hjemmelavet nøddefløde, som jeg virkelig elsker at bruge i madlavningen.
Drys frisk timian, høvlet parmesan og ristet pinjekerner ud over din pasta, og servere.
Opskriften er til 2 vokse og 2 børn.
Det skal du bruge:
- 250 g. spaghetti, eller anden pasta (jeg bruger glutenfri linsespaghetti)
- ½ portion nøddefløde
- Saft og skal fra ½ økologisk citron
- Ristet pinjekerner, fra Vangsgaardtreat
- Parmesan
- Frisk timian
- Salt og frisk kværnet peber
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra.
- Hæld nøddefløde og citron saft samt skal ned i gryden, og varm det igennem.
- Smag pastaen til med salt og frisk kværnet peber.
- Drys pastaen med parmesan, timian og ristet pinjekerner – og servere
TIP:
Beregn ca. 100 g. rå spaghetti pr. voksen.
Servere gerne denne cremet citronpasta med f.eks. skindstegt kulmule med asparges og ristet hasselnødder, eller græske kalkunsteaks med middelhavsgrøntsager i fad.
Forrige