Morgenmad

Bananpandekager med havregryn

Disse bananpandekager er sunde, børnevenlige og smager virkelig godt. Spis dem til morgenmad, til eftermiddag eller bare som en sund snack. De er lavet på havregryn, som indeholder masser af fibre og fuldkorn, så de mætter dejligt.

Servere dem med frisk frugt og en hjemmelavet hindbør kompot 🙂

Det skal du bruge:

Opskriften giver 6 pandekager

  • 2 dl. havregryn
  • 1 banan
  • 2 æg i str. M/L
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. kokosolie (til stegning)
  • 1 minihakker

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienserne i en minihakker og blend det hele godt sammen til en ensartet masse.
  2. Lad dejen trække i 10 minutter.
  3. Varm kokosolien på en pande og steg 3 pandekager af gangen.
  4. Steg dem i 2 minuter på hver side, ved middel varme og servere dem lune.

TIP:

Du kan sagtens skifte havregrynene ud med en anden form for fuldkorn. Prøv feks. byg eller rugflager.

Du kan også tilsætte forskellige former for smag til dine bananpandekager. Prøv med 1/2 tsk. vanilje, kardemomme eller kanel 🙂

Pandekagerne kan både fryses og sendes med i ungernes madpakker. – så lav evt. en dobbelt portion, så du altid har noget sundt, nemt og lækkert i fryseren, til madpakken eller bare når den lille sult melder sig.

De kan tøes op i mikroovnen og er ligesom ny lavet bagefter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *