Soya ristet mandler
4. juni 2020
Reklame for Vangsgaardtreat
Disse soya ristet mandler er virkelig en lækker lille snack. De er utrolig nemme at lave og tager kun 15 minutter 🙂
De egner sig perfekt som en lille snack, til tapas, i madpakken eller som tilbehør/toppings til en salat.
Prøv f.eks denne friske og sprøde kikærtesalat med soya ristet mandler 🙂
Det skal du bruge:
- 1/2 dl. økologisk soya
- 2 dl. økologiske italienske mandler fra vangsgaardtreat
Sådan gør du:
- Kom soya og mandler på en middel varm pande og lad mandlerne optage soyaen, imens du rører rundt i det. (Pas på at soyaen ikke brænder fast eller på)
- Når soyaen er væk kommes mandlerne på en bageplade med bagepapir og bages i ovnen ved 180 grader i 10 minutter.
- Lad dem køle helt af bagefter.
TIP:
Soya indeholder en stor del Natrium, som er et mineral. Det er b.la. med til at regulere vores væskebalance i kroppen. Natrium udgør ca. 40% af vores bordsalt, som derudover også består af klor. Derfor smager soya saltet og bliver ofte brugt til at tilføje smagen umami i vores retter.
En kommentar
Pingback: