Nicecream med kokosmælk, blåbær og spirulina
Reklame for Vangsgaardtreat
Så er der nicecream i topklasse, – jeg siger det altså bare. Den er cremet, fløjels blød og luftig i konsistensen, og smager simpelthen så skønt, rigtig af sol og sommer 🙂
Banan, kokosmælk, soyayoghurt og blå spirulina blendes, og toppes med friske blåbær, kokosflager, pralinestykker af ristet hasselnødder og tørret mango.
Jeg kan seriøst spise det her hele dagen, og da den udelukkende er lavet af sunde og gode ingredienser, ja så er det da også svært at lade være 🙂
Opskriften giver 1 portion.
Det skal du bruge:
- 1 stor frossen banan, eller 2 små
- 1 dl. kokosmælk
- 1 dl. soyayoghurt, naturel
- 1 tsk. spirulina, fra Vangsgaardtreat
- ½ tsk. vaniljesukker
Toppings:
- Frisk blåbær
- Tørret mango, fra Vangsgaardtreat
- Kokosflager, fra Vangsgaardtreat
- Små praline stykker af ristet hasselnødder, fra Vangsgaardtreat
Sådan gør du:
- Kom alle ingredienser i en blender, og blend det hele til en cremet og luftig nicecream.
- Stop og start blenderen et par gange, hvis den har svært ved at køre rundt. Tilsæt ikke mere væske, da nicecreamen ellers bliver for tynd.
TIP:
Blå spirulina er udvundet af de blå-grønne saltvandsalger. De er får dens meget grønne og blå farve fra solen, er har derfor et højt indhold af klorofyl og fykocyanin, som er særdeles nærringsrigt, – og derfor betegnes spirulina for en superfood.
Det er rigt på antioxidanter, vitaminer og mineraler, og har et meget højt protein indhold.
Brug gerne 1-2 tsk. i enten din smoothie, grød, bagværk, nicecream eller drikke.