Kager

Sunde chokoladebrud med kikærter og poppet quinoa

Reklame for Vangsgaardtreat

Mørk chokolade med knasende sprøde kikærter, poppet quinoa, kokos og peanutbutter. Det er alletiders sundere snack, som ingen tid tager at lave, og som virkelig er lækker at have på lager, når den søde tand melder sin ankomst. – hvilket hos mig sker ret tit 🙂  

Jeg har brugt en mørk chokolade på 55%, men du kan sagtens bruge en endnu mørkere eller en lysere.

DET SKAL DU BRUGE:

SÅDAN GØR DU:

  1. Dræn og skyld kikærter godt, og kom med på en bageplade med bagepapir. Bag dem sprøde i ovnen ved 180 grader i 30-40 minutter. Vend lidt rund i dem undervejs.
  2. Bland de afkølede kikærter sammen med poppet quinoa og kokosflager i en skål. Smelt chokoladen og peanutbutter i mikroovnen og vend det herefter i skålen.
  3. Beklæd et fad eller en bøtte med bagepapir og hæld chokolademassen heri. Kom låg på, stil det på køl indtil det har sat sig, og skær det efterfølgende ud i mundrette stykker.

TIP:

Opbevar chokoladebrudene på køl, i en lufttæt beholder, hvor de kan holde sig i et par uger, hvis de overlever så længe 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *