Grøntsagssmoothie med ingefær og avokadoolie
Reklame for Vangsgaardtreat.
Så ramte vi Januar, efter en skøn og fantastisk julemåned. Januar er for mange lig med slankekure, udrensninger og ekstra fokus på en sundere krop, efter den fede julemad, alt for meget konfekt, julefrokoster og måske lidt for meget vin og margaritas 😉
Jeg går ikke ind for slankekurer, da et vægttab og en sundere krop handler om en livsstilsændring – og ikke bare en sundere kostplan i 6, 8 eller 12 uger. En livsstilsændring handler, for mig, om at få implementeret nye, gode, sunde og holdbare vaner, som fungere for dig.
Denne grøntsagssmoothie indeholder en masse gode vitaminer, mineraler, fiber og fedtsyrer, som giver din krop et kæmpe knus indvendigt – og lige netop sådan et knus er en ny god vane at starte på 🙂
Opskriften er til 2 personer.
Det skal du bruge:
- ½ bladselleri stang
- 1 skive agurk på 2 cm.
- 1 håndfuld frisk spinat
- 1 skive ananas på 1 cm. (brug også stokken)
- 1 knold ingefær på 2 cm.
- ½ citron, med skræl
- 10 cashew nødder, fra Vangsgaardtreat
- 1 tsk. avokadoolie, fra Vangsgaardtreat
- 6 dl. vand
Sådan gør du:
- Skyl alle grøntsagerne og kom alle ingredienserne i en blender.
- Tilsæt vandet og blend din smoothie, til den er glat og cremet.
TIP:
Denne grøntsagssmoothie byder på en masse godter til din krop. Den er udrensende, antiinflamatorisk og fyldt med sunde fedtsyrer, hvilket passer perfekt til din krop, efter en lang julemåned 🙂
Jeg tilsætter ret meget vand til smoothien, så konsistensen bliver næsten helt juice agtig.
Vangsgaardtreat har den lækreste økologiske avokado olie, som lige er til at bruge i dine smoothies. Den tilføjer både de gode fedtsyrer, men giver også en lækker cremet-hed til dine smoothies.
Brug den dog med nænsom hånd, da smagen er ret kraftig, da olien er uraffineret og koldpresset. Disse processer beskytter netop alle de gode egenskaber i avokadoen, og det er jo lige dem vi gerne vil have 🙂