Spinatvafler med kål, varmrøget laks, hytteost og pesto
Hvis i har fået spinatvafler til aftensmad, så lav evt. ½ portion ekstra dej, så du har til sådan en omgang til frokost eller aftensmad en af dagene efter. – for det smager virkelig helt fantastisk.
Spinatvaflerne toppes med sprødt savoykål, varmrøget laks, den lækreste ramsløgspesto, hytteost, syltet rødløg, asparges og toppes med en masse karse.
Bedre bliver det altså ikke, hvis i spørger mig 🙂
Opskriften er til 2 personer.
Det skal du bruge:
- ½ portion spinatvafler med havregryn (Giver 3 stk.)
- 2 håndfulde fintsnittet savoykål
- 100 g. varmrøget laks
- 3-4 spsk. Ramsløgspesto
- 2 spsk. Laktosefri hytteost
- 4 Asparges, skåret i tynde skiver
- 2 spsk. Syltet rødløg
- ½ bøtte karse
Sådan gør du:
- Anret savoykålen ovenpå spinatvaflerne, herefter hytteosten, laksen som plukkes fra hinanden, asparges, ramsløgspesto, syltet rødløg og til sidst karsen.
TIP:
Spinatvaflerne kan sagtens fryses. Så lav endelig en dobbelt portion af dejen, når du alligevel er i gang, og opbevar dem i fryseren. De tager ikke længe at tø op, og du har en sund, nærende og mættende frokost eller aftensmad klar på ingen tid. De gør jeg også ganske glimrende, som en klap-sammen i børnenes madpakker, med f.eks. skinke og ost inden i 🙂