
Hindbærsmoothie med blomkål og kokos
Reklame for Vangsgaardtreat
Hindbærsmoothie med blomkål, kokos, cashewnødder og vegansk vaniljeyoghurt – en cremet, mættende, frisk og børnevenlig smoothie. Den smager skønt af syrlige hindbær, har et lille hit af kokos og er fyldt med gode og sunde kostfiber og fedtsyrer fra blomkål og nødder. – og bare rolig, den smager overhovedet ikke af kål. Jeg elsker at blende blomkålsris i mine smoothies, da de kan gøres helt smagsneutrale, og det er derfor en genial måde at få sneget lidt flere grøntsager ind i de mindste på. I denne lækre kombination gemmes blomkålssmagen af hindbær og kokos.
En skøn smoothie til både morgenmad eller som et mellemmåltid, toppet med granola og friske bær.
Opskriften giver 2 glas, eller passer til én smoothie beholder.
DET SKAL DU BRUGE:
- 2 dl. frosne hindbær (Læs et TIP længere nede i opskriften)
- 1 banan
- 1 dl. frosne blomkålsris
- 10 stk. neutrale cashewnødder, fra Vangsgaardtreat
- 3 dl. soyamælk med vanilje
- 2 spsk. kokosflager, fra vangsgaardtreat
SÅDAN GØR DU:
- Alle ingredienserne kommes i en blender, og blendes til en glat og cremet smoothie.
- Justere evt. konsistensen med mere soyamælk, hvis du ønsker den tyndere.

TIP:
Frosne bær kan indeholde bakterier, som kan give roskildesyge, feks. Norovirus. Derfor anbefaler fødevarestyrelsen at man koger dem i 1 minut inden brug, for at fjerne evt. bakterier.
Måske du også kunne have lyst til at prøve nogle af mine andre opskrifter på smoothies.
Smoothie med rødbede, hindbær og ingefær
Du vil muligvis også synes om

Fibre bomben
23. marts 2020
Granola med kakao og pumpkinspice
3. oktober 2022